TEKNOLOJİ

LABORATUVAR

UNIFO GIDA LABORATUVAR HİZMETLERİ

Unifo Gıda bünyesinde laboratuvar faaliyetleri; mal kabul aşamasından son ürün aşamasına daimi devam eden bir süreçtir. Kalite odaklı yönetim anlayışıyla yürütülmekte olan analiz süreçleri yapılan kalite planları gereğince disipline bir şekilde yapılmaktadır.

Analizleri yapılması kadar sonuçların yorumlanması konusunda da uzman kadrosu ile analiz faaliyetlerini sürdüren Unifo Gıda; teknolojiyi de yakından takip ederek bünyesine kattığı farklı çeşitlilikte analizler ile çıtasını yükseltmeyi başarmıştır.

Laboratuvarda yapılan;

  • Fiziksel
  • Kimyasal
  • Mikrobiyolojik
  • Organoleptik
  • Raf Ömrü (yaşlandırma)

analizleri ile Unifo Gıda her zaman standart üretimi ve kalitenin korunmasını hedeflemiştir.

Unifo Gıda Laboratuvarı bakanlık tarafından Kuruluş İzni almış bir Gıda Test Laboratuvarı olup, ilgili tüm standartlara uygun test metotları ile çalışmaktadır.

Teknolojik alt yapımız ile Ar-Ge faaliyetleri kapsamında yapılan raf ömrü analizlerinde; geldiğimiz noktada “Gerçek Zamanlı ve Hızlandırılmış Yaşlandırma Testleri” Arrhenius Modellemesi kullanılarak yapılmaktadır. Ürünlere; bu kapsamda belirlenen ışık, nem ve sıcaklık parametreleri ile yaşlandırma yapılarak raf ömrü tespiti yapılmadır.

Unifo Gıda kapsamında tüm Fabrika ‘da Hijyen gereği olan bütün ekipman, yüzey, hava, personel hijyeni ve üniforma hijyeni analizleri laboratuvarımız bünyesinde kalite planları kapsamında gerçekleşmektedir.

Uzman ve deneyimli kadrosu ile bütün analiz faaliyetlerini yerine getiren Unifo Gıda; aynı zamanda yaptığı analizler ile ürün güvenliğini her daim ön planda tutmaktadır.

İleri teknoloji ile ürettiği ürünlere laboratuvar bünyesinde;

  • Fiziksel
    • Elek
    • Yabancı Madde
    • Bostvick
    • Akışkanlık
  • Kimyasal
    • Kuru Madde
    • Nem
    • Su Aktivitesi
    • Ph / Brix / Asitlik
    • Yağ / Kül / Tuz
    • HMF
    • Renk
    • Raf Ömrü / Yaşlandırma
    • Ambalaj içinde  O2 ve COmiktarı tespiti
  • Mikrobiyolojik
    • Toplam Erobik Mezofilik Canlı Sayımı
    • Toplam Koliform
    • E.coli
    • Küf / Maya / Osmofilik Maya
    • Staphylacoccus aureus
    • Rope Sporu
    • Düşük, Orta, Yüksek Asitli Konserve Analizleri 
© 2014 UNİFO GIDA A.Ş.
Terms of Use Privacy Policy
WEB DESIGN CHECKMATE